background img

Sony Xperia Z1’nin Basın Bülteni Sızdırıldı

Yazar
Sony Xperia Z1 Siparis

Xperia Z1Sony Xperia Z1’nin tanıtılmasına dakikalar kala telefonun tüm teknik detaylarının yer aldığı basın bülteni sızdırıldı. İşte Sony Xperia Z1’nin tüm teknik detayları.

Sony’nin 20.7 megapiksel 1/2.3 Exmor RS sensör ve G Lens özelliklerine sahip kamerasıyla dikkat çeken yeni telefonu Xperia Z1 Honami modelinin şimdiye kadar sızdırılan özelliklerinden dolayı basın bülteni çok fazla heyecan uyandırmasa da telefon teknik özelliklerinin daha önce sızdırılan görsellerle paralellik taşıdığını gösteriyor.

Dünya’nın en iyi akıllı telefon kamerası olarak lanse edilen 20.7 megapiksellik arka kameraya sahip olan Sony Xperia Z1 modeli, akıllı telefonlara uygun olarak üretilen aksesuar lenslerle de dikkat çekeceğe benziyor.

Sony Xperia Z1  Teknik Özellikleri

• 5 inç 1920 x 1080 piksel TRILUMINOS ekran, %16 daha geniş renk gamı
  • 2.2 GHz hızında çalışan Krait 400 mimarili dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci
  • Adreno 330 GPU
  • 144 x 74 x 8.5 mm ölçülerine sahip olan Xperia Z1 modeli 170 gram ağırlığında
  • 16 GB dahili hafıza (micro SD kart desteği)
  • 20.7 Megapiksel çözünürlüklü Sony G Lens ve BIONZ görüntü işleme motoru sahip arka kamera ( 4K video kaydı, f/2.3 diyafram, 4096 x 2160 piksel, AR etkisi, Timeshift patlama
  • 2 Megapiksel ön kamera ( Full HD video kaydı)
  • 3000 mAh batarya
  • Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi
  • 4G LTE, MHL / Miracast / NFC / Bluetooth 4.0 / Wi-Fi (a/b/g/n, a/c)

Siyah, beyaz ve mor renk seçenekleri ile Sony CEO’su Kazuo Hirai tarafından tanıtılacak olan telefon Eylül ayı içerisinde küresel pazarladaki yerini alacak.

Suya ve toza karşı dayanıklı Sony Xperia Z1 modelinin tanıtılmasınından sonra tüm detaylar AndroidCanavari.Net’te sizlerle olacak.

Kaynak : Xperia Blog

Kategoriler: